heda & wan's FotoPage


My name: heda zainudin
My Fotopage: http://wan-heda.fotopages.com/
About me: http://i143.photobucket.com/albums/r141/wan-heda/coverfp.jpg?t=1203322624
From: Malaysia
Camera:
Olympus
C-1
Olympus
Friends:
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Adi Iskandar Noordin
Latest entry:Berjinak-jinak Bersama Nikon ....
baru nak belajar upload gambar2 balik .... View this Fotopage entry
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
Puteri Gee Ilhan Yusuf
Latest entry:Our new home
http://pu3natul.wordpress.com/ See you there - 1 January 2010 View this Fotopage entry
..and you too!
mama hadif khawarizmi
Latest entry:Selamat Hari Raya 2009
View this Fotopage entry
Fatima Nurdelisha ARDINI
Latest entry:Delisha - 7 month
View this Fotopage entry
Swelling
Ayah and Mama Niesreena
Latest entry:My whole world
View this Fotopage entry
WaWa BouTiQuE
Latest entry:Upgrade
Butikwawa telah pun diupgrade yer kawan-kawan smua..... Jom singgah kat http://adhwafashion.blogspot.com plak Terima kasih atas sokongan kwn2 selama ini... View this Fotopage entry
Irwan Shah Syafinaliza
Latest entry:Famili Isyraf Di Kenduri Persandingan Firdaus & Arfahiza
Mula-mula nak pergi kami bertiga je....(ibu, ayah dan isyraf)... lepas tu terfikir nak ajak pengasuh isyraf ikut sama :-> :-> :-> .... so, pagi tu bertolak dari rumah jam 10.00 pagi dan sampai rumah pengasuh jam 10.30 pagi... kiranya bertolak ke rumah pengantin jam 11.00 pagi la... sampai je kat rumah pengantin dah jam 12.00 tengahari... kiranya kami antara yang terawal la sampai.... mana taknya... makanan pun tak standby lagi masa tu LOL LOL LOL .... tuan rumah pun masih nak bersiap-siap.... so kami le... View this Fotopage entry
TIDUR LA.... APA LAGI.... LETIH....
azia wati
Latest entry:Dinawan Island Resort _21-22 March 09
Tumpang sekaki lagi....... :-D View this Fotopage entry
dckey cutenyer
Latest entry:DANISH becoming 2 years..huhuhuh
dah beso rupanyer bujang ibu ni... View this Fotopage entry
nazri ismail
Latest entry:tukar rumah baru...
klik di sini http://www.ayienazri.com untuk ke blog... http://ayienazri.com :-D :-D :-D :-D :ar15: :ar15: :ar15: :ar15: :ar15: :ar15: :-) :-) :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Ezzac DeTenet
Latest entry:AIDILFITRI 2008 (01 OCTOBER 2008)
Lama nyer tak update FP nih... bukan nyer bizi pon...cuma internet kat opis tak leh nak access...tuh yg bersawang FP nih... arini pon aku curi2 'access' internet kat opis...demi meng'update'kan FP aku nih... So, kat sini aku nak ucapkan SALAM AIDILFITRI untuk semua dari kami sekeluarga...semoga Syawal kali nih lebih bermakna dalam hidup korang... kalau ada salah & silap harap maafkan sepanjang pembabitan kami dengan dunia FP nih... Maaf lah semua..aku tak dapat nak jenguk FP korang s... View this Fotopage entry
Salfaezan Pilus
Latest entry:Oh..Dr SMS!
Program: Sesi Motivasi bersama Dato' Dr Sheikh Muszaphar Shukor anjuran Maxis Cyberkids Location: SMK Tun Abd Razak, Kuching Date: 08.08.08 Xsangka dapat peluang jumpa Angkasawan Negara yg hensem bak prince charming ni... program ni bkn kt sekolah aku, tp aku ditugaskan bawak students pegi sini.. time ni baru rasa beruntung jadi cikgu.. jgn mara ye! View this Fotopage entry
Free gift..his book. Must read!
Malina Vaida Ahmad Nadzri
Latest entry:Jewelry searching
Mestila utk adik aku yg nk kawin tk lama lg Nk cari rantai jek tp dok berjam² kt kedai tu..huhu..siap bertekak lg ngn staf situ Tu la..berani cari pasal ngn parents aku …dgn ktorg skali menghentam mamat tu Len kali jgn cuba nk cheat k…wat bisnes btol².mesti rezki slalu masuk Dikesempatan n ink jmput SEMUA kawan², jiran², sahabat handai ke majlis perkahwinan adik bongsu saya, Ahmad Hisyam Al- Baqri dan pasangannya Nurul ‘Ain Azlin 8/8/08 Majlis Pernikahan 9/8/08 Majlis Persandingan ... View this Fotopage entry
Nur cma
View this Fotopage latest entry
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
atiyah ismail
Latest entry:Resepsi 2 Disember-from my photographer
Well...inilah antara gambar yang ditangkap oleh jurugambar yang terer(my classmate di Bainun).Thanks Siput!! Cantik gambar-gambar ni,macam orang-orang yang dalam gambar tu le kan.. :-D Kepada kengkawan yang datang,diucapkan ribuan terima kasih!!Gambar resepsi di Cheras akan menyusul tak lama lagi. View this Fotopage entry
bukak hadiah
MAMA harizdanish
Latest entry:Actopic pregnancy
salam.. Lamanya x updated fp nie. Actuall 'm' melanda terlebih2 tu yg xupdate. N hajatnya, thn br nk update tp xbkesempatan. Byk sgt halangan.. Masuk je thn br hubby anna sakit then diikuti dgn anak (hariz) n last anna plak.. Actopic pregnancy.. To be continue.. View this Fotopage entry
halimah halim
Latest entry:Generasi baru...
ini dia anak buah, cucu, cicit... View this Fotopage entry
ija zainal
Latest entry:Ziarah 2007
Went to Sabah for 5 days cam tu...Start with Tawau, Kota Kinabalu and Sandakan. sabah sangat best, tenang sangat. Meet new friends, new aunties and new uncles yang sangat-sangat baik. Sabah..I m coming back.....wait kay View this Fotopage entry
Tamimi Tauran
Latest entry:Family Day UgisP
1 st Time bawak bini gi family day seronok jugak, Tapi Aku ngan bini aku lambat sehari so tak banyak aktiviti yang kitaorang join View this Fotopage entry
khairil khalid
Latest entry:Our new home...
Mukhlis da pindah umah baru...jom singgah kat http://4kay.multiply.com ...jumpa di sanaaa :-> ;-) View this Fotopage entry
maizura madzalan
Latest entry:Bachelorette Holiday - Part 3
Pagi² bangun pegi breakfast kt Happy Happy Restaurant. Ada 2 kupon aje. Orangnya ada 4. Apa lagi.. usung beg la pegi breakfast. ekekekeke... Theme park tu kat sbelah restoren jer. Tapi terlindung dgn pokok bunga la partition la.. dengar aje la bunyik dorang sakan jerit² kat sebelah tu. Balik bilik.. siap² dan bermulalah sesi cari dan buang penyakit. Hahahaha.. dari nak ilangkan stress dapat plak pening kepala dan letih.. takpe.. pening dan letih yang menyeronokkan. ekekekekekk Ramainya orang kat theme... View this Fotopage entry
ala sketnya.. suap la byk sket :P
kimi fotopages
Latest entry:pertunangan adindaku...
heppi bertunang amy.. org kata sekarang ni tgh darah manis.. cuba gigit sikit jari tu, ada rasa manis ka? huhuhu..congratulation! 8-) View this Fotopage entry
norazlina baharuddin
Latest entry:Majlis Perkahwinan Ina & Nazri
hmmm...setelah berbulan2 membuat persiapan perkahwinan.....tibalah saatnya aku dinikahkan bersama Mohd Nazri. alhamdulillah.....pada 8/9/06...kami telah sah menjadi suami isteri dgn sekali lafaz (cayalah sayang)....:) penat mmg penatlahhh..ingatkan jadi pengantin ni seronok....x yah wat kojerrr...tapi lagi nak pengsan aderlahhh..kena pakai inailahhh...kena solek lahh...kena posing2 lahhh....kena sengih jerrr...nasib baik dah lepas...alhamdulillahhhh... kengkawan yg hadir pada hari 2:- 1) Mas, Nadia, Li... View this Fotopage entry
Ni Echerk ngan Aku
HASH ASH
apala member2 aku nie nak terasa hati plak ngan aku...isk isk tapi aku ada reason aku sendiri....huh! View this Fotopage entry
Tourism Planning Research Group UTM
Tourism Planning Research Group (TPRG) Faculty Built of Environment Universiti Teknologi Malaysia 81310 UTM Skudai Tel : 07-5530658 Email : tprg_fab@yahoo.com Website : http://www.tprg.com.my View this Fotopage entry
sya ghazali
Latest entry:salam semua....
salam... pada sesiapa yg membuka FP ni, mesti boring sbb da lama tak update.... tp saya mengupdatenyer kat http://syafinaliza.fotopages.com jmpt bukak yer View this Fotopage entry
amik berkat
michan epichan
View this Fotopage latest entry
saya afxxxxan
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016