heda & wan's FotoPage

By: heda zainudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 9-Sep-2006 13:30 Email | Share | Bookmark
Majlis Perkahwinan Norazlina & Nazri

kad undangan
detail pengantin
pelan umah pengantin pompuan
bersanding1
kak ina jeling saper tu???silap jeling la...
zoom dekat kedua² pengantin
kompang dipalu..eh, adik² ni ukur tinggi masing² ke????
zoom in pengantin lelaki
zoom in pengantin pompuan..eh,tahi lalat kite sama tempat la
pengantin di meja makan...kira kandid la ni...
ready yer...
zoom in
pengantin dgn aku
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
aku & echerk
sally & shira...masamnya shira tu...
aku, sally & shira..
dengan pengantin...
dengan pengantin agi...hehehehe
bergambar beramai²
tanpa pengantin
bersama pasangan pengantin
dengan cikgu ikin
dari jauh....
pandangan dekat papan tanda
hari ni (090906 bersamaan hari Sabtu), aku dgn echerk g majlis kawen kak ina ni kt sungai udang, melaka...abg wan x ikut sebab dia kena g indonesia (outstation) ada lawatan apa ntah, aku pun x igt...jadi, rasyiqah aku tinggalkn kt umah mak aku kt sentul...
tapi malam sebelum tu, aku dh janji nk tukar hadiah dgn pakcik (syed amer), tapi tau je la:mad_curse: dia tutup hset la pulak....kul 10 pg, aku naik kt lrt sentul sebab aku dk kt situ (umah mak aku - tumpang je hehehehe )...nti echerk amik kt lrt cempaka...dh beli tiket, pakcik call tanya kt mana...aku kata la aku kt lrt sentul tp x naik lg...dia kata xpe la...nti dia amik hadiah yg aku nk bagi kt nasa kt umah mak aku....dh naik lrt, nk sampai kt stesen titiwangsa dia call nk kim hadiah ina kt aku...geram tul la aku:head_bang: tapi kawan punya pasal, aku pusing la balik g ke stesen lrt sentul timur sebab dekat dgn umah pakcik tu...
kul 12.30 tghari, baru la aku sampai kt cempaka...iskh...penat giler...tunggu la echerk pulak...echerk amik, terus la gi..
tu pengalaman aku sebelum g umah kak ina.....kami kuar tol simpang ampat, kami iku arah map yg kak ina bg....sampai je umah kak ina, pengantin lelaki baru sampai ....kami amik beberapa gambar sebelum g makan....selesai mkn, kami nmpk la beberapa org classmate dulu..tp yg datang classmate perempuan je...yg elaki ni g umah nasa kot..kt perak...kim hadiah nasa kt pakcik je....x dpt nk g sbb minggu tu 'single' ...abg wan gi indonesia, atas urusan rasmi (kerja) ...nk buat cmne....
antara yang hadir :-
1. aku
2. echerk
3. sally & keluarga
4. ikin & kawan
5. along & pasangan & kawan




lama gak la kami kt umah pengantin tu...berborak², bergambar reramai...muak agaknya pengantin tu tgok muka kami ni jer....tapi suka la dpt jumpa ramai kawan....igt nk tunggu pah tp dia lambat...xlarat nk tunggu, kami pun bertolak la...echerk drop aku kt lrt sungai besi..pastu aku igt mak suh beli susu rasyiqah sbb dh abis....aku pun benti la kt lrt bandaraya, nk g SOGo..tp terkejut sgt sebab kt SOGO xde susu rasyiqah...pelik tul la... berpusing² aku banyak kali nk comfirm betul e xde susu tu...rasyiqah minum susu SNOW merah...last kali kim kt adik aku beli kt sg besi...iskh....iskh...abg wan pun cm x caya je xde...

apa² pun, tahniah buat pasangan pengantin...semoga perkahwinan ini kekal & bahagia hingga ke akhir hayat



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net