heda & wan's FotoPage

By: heda zainudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 21-Feb-2009 11:38 Email | Share | Bookmark
BERCUTI KE A' FAMOSA RESORT



21hb Feb 09 kami sekeluarga spt yg dirancang telah bertolak ke A Famosa Resort dlm jam 10 am. Nanny je yg ikut sbb Acu ada tution utk score SPM tahun ni.So tak nak la ganggu dia study (good luck Acu). Lebih kurang jam 12 tgh kami sampai di A Famosa. Tapi tak leh check in lagi sbb kul 3 pm baru leh. Kami tlh tempah Condotel.. Ada juga Hotel Resort..tapi sbb nak dekat dgn Water World so kami pilih la Condotel..harga per night leh tahan gak..

Oleh sbb tak nak buang masa kami terus ka Water World utk bermandi manda di sana.. kami masuk dlm jam 2 pm...sorry gambar mandi tak da..sensor...lebih kurang jam 6 pm kami dah kepenatan...2 R (Rasyiqah & Rasyidah) pun dah ketiduran kami berangkat check in di Condotel.. boleh tahan la condo dia sepadan dgn kosnya..



Next destination... Cowboy Town.. lepas maghrib je kami bersiap utk ke Cowboy Town...Di sini memang best...banyak acara yg kami dpt saksikan..antaranya foto2 yg sempat kami snap... mmg terasa la mcm Cowboy jap.. pertunjukan tamat dlm jam 11 mlm... disbbkan kelaparan kami tiada pilihan terpaksa mkn berhampiran situ gak..nak keluar dari A Famosa agak jauh la..jadi kosnya agak melampaui batas2 kesusilaan...So kpd mereka yg bercadang nak ke sini silalah bawa bekalan makanan yg secukupnya atau bahan mentah yg secukupnya utk disantap di Condo milik sewaan anda.



DISAJIKN LAGI DGN PERTUNJUKAN & TELATAH ANAK²





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net