heda & wan's FotoPage

By: heda zainudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-Jun-2008 13:37 Email | Share | | Bookmark
BOWLING & BERGAMBAR DI OPIS

 
 
 
View all 7 photos...
ada 2 student from UTM (Degree in Town Planning) yg praktikal di opis kami..x silap 1 bln 1/2 la rasanya...so antara aktiviti yg kitaorg buat ialah main bowling kt ioi mall...dan pd minggu terakhir, kami bergambar bersama sbg tanda kenangan...


Sunday, 29-Jun-2008 06:20 Email | Share | | Bookmark
CUTI² KE GENTING HIGHLANDS

masa ni mek (mak mertua heda) dtg ke KL..so, kami sekeluarga + keluarga kak na pakat nk bawak mek ke Genting Highlands sbb mek x pernah ke sana....disebabkan kami x kerja hari sabtu, 28 Jun 2008, so kami bertolak awal pagi dgn mek...kami berlima masuk ke taman tema sampai la diaorg sampai...petang skit hujan la...so, main indoor je la...

kat kapal udara ke apa ntah namanya



rupanya diaorg sampai ptg nk hampir malam la...x dpt la nk main sesama diaorg...dh penat, so kami booking bilik hotel kt 1st world..masa tu mmg ramai sgt org...bilik hotel di sekitar genting tu fully booked...cmne kami dpt, tu kena tanya abg wan kami amik 2 bilik sbb yg dtg tu hanya kak da & adik beradik (1 kete)...yg lain, keesokan harinya baru sampai...

esoknya, yg dh ditunggu sampai jer, kami gi balik tmn tema tu tp indoor gak la sbb hujan renyai²...tgok la gelagat anak², anak² buah & cucu kami (afiq) sepanjang di sini...

kt dalam cawan berpusing...



antara family yg joint...





Saturday, 7-Jun-2008 12:48 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERKAHWINAN WAN RAHIM & AISYAH

 
 
 
masa ni kami kt kelantan...kebetulan lak, singgah mahlis kawin junior planning ni, wan rahim...yg jd leh singgah nya sbb on the way nk balik KL naik fligh, umah dia pun dkt area tu gak...tu yg sempat tu...



tahniah kpd kedua pengantin...moga bahagia hingga ke akhir hayat, murah rezeki serta dikurniakan zuriat yg soleh & solehah...semoga kite semua berada dalam limpahan rahmatNya...amin...



Thursday, 22-May-2008 20:22 Email | Share | | Bookmark
BESDAY RASYIDAH (A'A) 1THN

 
 
sorry, x clear
View all 7 photos...
besday a'a kami celebrate kt kedai mamak bersama dgn family pengasuh anak² kami...sbb besday tu jatuh pd hari kerja (22 Mei 2008) so xde la special celebrate...yg penting kami igt & celebrate bersama keluarga terdekat...(a'a jgn kata kami x igt lak nti yer)..hehehe...kami beli kek kt secret recipe..tp x igt jenis kek apa..yg pasti yg ada aiskrim tu la...

tgoklah gelagat a'a makan kek..



Saturday, 3-May-2008 11:30 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERKAHWINAN HALIMAH (KAK YONG) & SUAMI

 
sanak saudara yg hadir
 
View all 13 photos...
Kak Yong merupakan kawan satu kelas masa di SMDAS dulu dan merangkap makcik saudara aku...(sebaya tu..hehehe)...majlis di adakan di rumah keluarga pengantin perempuan di Bangi...



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net