heda & wan's FotoPage

By: heda zainudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 31-Oct-2008 14:02 Email | Share | | Bookmark
MAINAN KAKAK & ADIK

citenya leh tgok blog heda...cite byk pun x guna...hehehe

mainan utk adik tu sama warna dgn basikal kakak



Sunday, 12-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
OPEN HOUSE 2008

 
 
 
View all 6 photos...
sbbkn x nk clash dgn open house kawan², so kami pakat buat OH pd minggu ke2 bln Syawal....tu ada gak clash..iskh...xpe laa..xde rezeki nk gi umah kenalan yg buat OH sama² ni...

so menu kitaorg selain dr kuih² raya ialah:

a) nasi putih + ayam masak lemak cili api + rendang ayam dgn kacang + ikan masin + ulam² + sambal belacan + sambal ikan bilis
b) mee kari
c) air sarsi...



kami leh lupa nk beli jajan² yg lain...aduh, kesian tetamu kitaorg....alhamdulillah, ramai gak la kwn² dan ahli keluarga yg dtg....

ni ada beberapa aksi anak² heda yg sempat diambil gambarnya..maklumla, ummi & ayah nya bz sesgt...





Saturday, 27-Sep-2008 02:29 Email | Share | | Bookmark
KENA TAG (2)

assign ni dh lama kawan heda bagi (anna) tp tak kesempatan nak buat...dh dkt sethn dr masa yg dia tagged heda dulu... ni pun nekad nk abiskn...akhirnya, siap gak...

Quote:
The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

here, 7 things about me...








so, sbg melengkapkn tugasan heda sepenuhnya, heda nk tag org lain lak..

1) Kak Ziela - http://intanaziela.fotopages.com/
2) Shima - http://nurcma.fotopages.com/
3) Kak Ku - http://kuazia.fotopages.com/
4) Natul - http://pu3natul.fotopages.com/
5) Atiyah - http://atiyah.fotopages.com/
6) Echerk - http://mye-zura.fotopages.com/
7) Sya - http://syafinaliza.fotopages.com/

Quote:
Anna: salam... woooo lama tu ko ambik masa nak jwb tag aku hehehhe... pe2pun thanks coz menjawabnya....
Heda: jenuh gak la nk buat tu anna...

Quote:
Sya: kekekek... kena tagged yer... aku pon nak amik masa lama cam ko gak ler heda...
rajin2 aku wat ek..
Heda: Take your time...hehehehehe


Saturday, 20-Sep-2008 00:04 Email | Share | | Bookmark
BESDAY PAK SU

majlis besday ni untuk adik bongsu heda atau pak su rasyiqah + rasyidah....kek besday tu sponsor by kami sekeluarga....sbbkn adik heda ni masih dlm proses pemulihan kakinya yg patah, so simple event ni buat kt umah adik ke2 heda...walaupun ni besday pak su, tapi dua beradik ni lak bz nak tiup lilin...layan kn jer...



Sunday, 31-Aug-2008 08:14 Email | Share | | Bookmark
Kakak & Adik (5)



Quote:
Anna: amboi... comel2 puteri2 ko.... lagie... dok pakai tudung putih tu... hehehehe comel sgt...
Heda: tu la penawar duka rumah tangga kitaorg...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net