heda & wan's FotoPage

By: heda zainudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 24-Dec-2008 20:34 Email | Share | | Bookmark
GELAGAT ANAK² AKHIR TAHUN 2008


ni merupakan antara gelagat anak² heda di ambang 2009.... hehehehhe.. sajer jer letak dlm fp ni utk tatapan kenalan...

gmbr koleksi anak patung... antaranya ada yg heda punya... kena la kongsi²...huhuhuhu...



yg ni keletah anak² heda di taman tema JJ....




Sunday, 21-Dec-2008 20:13 Email | Share | | Bookmark
SATAY HJ SAMURI DI R&R AWAN BESAR

lps balik dr kenduri pak ya, kami berehat.. then, masa menyiapkn anak², suami heda ajak kami sekeluarga termasuk mak & adik² mkn satay hj samuri mlm tu kt Awan Besar... so, leh la kami bergerak terus balik ke umah kami lps mkn satay...

gelagat anak² sblm ke sana...gmbr dp hphone pak lang yg mahal...



masa tiba di R&R Awan Besar, kami nmpk ramai sgt org.. dh tu, hujan turun renyai².... jd ada tempat mkn yg basah dek air hujan... sementara menunggu abg wan order satay yg pjg barisannya tu, kami ni cuba la intai² tempat duduk yg kosong yg leh muat utk kami yg dtg beramai² ni... heda gi kt kedai air utk order air² yg dh dikirim oleh suami, mak, adik² dan termasuk si kakak...

masa menunggu satay dtg, tetiba kakak buat perangai lak.. nk beli mcm² kt kedai runcit yg berdekatan dgn meja kami.. klu heda, mmg x layan kehendak dia... tp adik² heda yg rajin melayan sgt... akhirnya, si ayah mengalah la.. dengan syarat dgn 1 benda jer beli... dpt la kakak topeng daisy duck dan si adik donald duck... setiap satu topeng tu RM2.00... agaknya x best topeng tu, dia mintak lak pak lang dia (adik heda) belikn patung Barbie.. yg baiknya, mintak belikn utk adiknya sekali... yg x tahannya, kakak siap pakat dgn pak langnya kata bkn dia yg nk... pandai tul budak zmn skrg....

dh kenyang, so heda berpisah dgn mak & adik² kt situ, menghala ke umah memasing...

ni la dia topeng yg ayah diaorg belikn...



leh teka x siapa yg pakai topeng² tu.... sblm teka, heda nk bg skit info, baju yg diaorg pakai tu sama jer, baik warna & juga gmbr... dan, x semestinya tuan punya topeng pakai topeng dia sendiri masa gmbr itu diambil.... so, selamat meneka... heheheh


Sunday, 21-Dec-2008 15:32 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERKAHWINAN YAHAYA (PAK YA) & IEMA

majlis perkahwinan pak ya di ruang ini





tgok gelagat anak² kami dgn baju kurung...



Quote:
Mona: ayunya ank dara 2 org nih pakai baju kurung ...warna hijau gitu ..aikkk main bunga manggah ker...haaaaaa da xlama lagi la nih
Heda: uik..awal sgt tu kak...hehehehehe... sekolah x lg... hahahahhaa


Saturday, 20-Dec-2008 17:59 Email | Share | | Bookmark
JENJALAN NAIK LRT

sajer je jenjln dgn lrt... ikuti pengalaman kami

berjumpa jaha & mimi dgn baby aiman....





naik LRT



Quote:
Ijat: hahhahaa
Kantoiii
bila la aku dapat jumpa korang...
salam tahun baru
Heda: Tu la..klu x, xde la jumpa family jaha ni.... ha, bile lak nk jumpa anak abg ijat dgn kak tun ni??? x turun KL ke???

Quote:
Sya: geramnyerrrrr kat baby aiman tu.... da la semangat... kulit sebijik org putih... eeiiii... nak cubit2 rasanyer... sya jmpa jaha & mimi kat kenduri hadi aritu... memang sesangat ler comel...
Heda: bestnya gi kenduri hadi ek.. sorry, heda x dpt gi... klu x, leh la jumpa korang semua...


Saturday, 13-Dec-2008 18:40 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERKAHWINAN ADIK BERADIK DGN PASANGANNYA

adik beradik tu ialah abg mie & adiknya, ijan....sila lawati cite selanjutnya



si abg yg segak memakai baju tentera laut tu, manakala yg si adik manis berbaju cokelat...



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net