heda & wan's FotoPage

By: heda zainudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Jan-2009 12:40 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERKAHWINAN HANIM




Saturday, 10-Jan-2009 06:22 Email | Share | | Bookmark
GELAGAT ANAK² JAN 2009







Tuesday, 6-Jan-2009 08:20 Email | Share | | Bookmark
RASYIQAH - MULA KE SEKOLAH...

HARI PERTAMA KE QDESS - 6 JANUARI 2009

reaksi kakak sblm sampai di sekolah



reaksi adik..heheheh..cute sgt...



sandal diletakkan di ruang yg tlh dikhaskan...



situasi di dlm kelas







masa utk balik....



HARI KEDUA KE QDESS - 9 JANUARI 2009

masa bermain lps penat belajar...



beratur nak balik



Saturday, 3-Jan-2009 11:01 Email | Share | | Bookmark
MANDI MANDA SUNWAY LAGOON

Ayah...ayah..jom kite gi tempat ni..si kakak mengejutkan si ayah dari lamunan..sambil melihat iklan A Famosa Resort di tv. Untuk memuaskan hati si kakak... ayah mengiyakannya.. A'A (si adik) nak gi tak tempat ni;nanti ayah nak bawak kite gi tempat ni... Kalau kakak tak nakal baru ayah bawa ke tempat ni..

Sebenarnya si kakak ni nak berhibur sambil main2 air. Utk memenuhi permintaan kakak.. ayah bercadang nak bawa kami sekeluarga ke Sunway Lagoon.. kira sama tak serupa la tu... Kira tak plan sgt la..so call la pengikut setia kami tak lain tak bukan Mak Ngah (Nanny) dan Acu... Pada asalnya Nanny dan Acu nak ikut, tapi sabtu pagi2 tu masa kami tgah bersiap Acu sms yg Nanny dan Acu tak jadi ikut sbb Nanny kurang sihat sikit.. Disebabkan dah plan dan tak nak mengecewakan kakak dan adik, kami pergi juga la sekeluarga tanpa ditemani Nanny dan Acu.. Dalam jam 11.00 pagi kami sampai..org tak ramai sgt lagi la.. si ayah bergegas utk mendapatkan tiket..dah lama juga la kami tak dtg sini...kira dah siap upgrade la..dan pakej pun dah berubah...Wet Park dan Dry Park dan kira satu pakej kos dewasa asal RM60...tapi dpt diskaun 20% sekiranya ada MyKad. so kami dpt la dgn harga RM48/person... kakak kira harga kanak2..adik free...skrg 'whisband' dah pakai mcm jam tangan bukan kertas mcm dulu lagi..

pemandangan dr sunway lagoon ke sunway pyramid



we're family



masa kami masuk tu hujan renyai2 la..ada permainan yg tak boleh main..so kami terus ke wet park tempat mandi2..apa lagi suka sakan la si kakak dan adik main air...lepas puas main air sampai gigil2 la si adik ni..kami gi main kat dry park lak..dlm perjalanan ke dry park tu si kakak dah tidur atas bahu si ayah...dah penat sgt main air tadi...tapi bila sampai je kat dry park tu...kakak dah bangun..banyak jugak la kami sekeluarga naik permainan kat situ.. sehingga tak sedar yang jam telah menunjukkan 5petang..so kami dah kepenatan dan check out jam 5.30 petang..sampai je pintu keluar ada la yg ofer whisband tu boleh tukar dgn jam tangan yg betul...sebenarnya whisband tu boleh tukar balik dgn kaunter dan dpt RM10 balik...utk kenang2an kami tukar la whisband tu dgn jam tangan betul utk 2 anak2 comel yg dah kepenatan..


Quote:
Kak Mona: Hai anak dara 2R ..apsal da lama ummi xupdate fp nih ..rasanya da lama xtgk aksi tbaru 2R nih kan..cepat2 la update ye
Heda: hehehe...sorry la kak..mmg bz sgt² termasuk la wan...ni pun update skit²...


Saturday, 27-Dec-2008 22:27 Email | Share | | Bookmark
BBQ JPBD SELANGOR DI SEPANG

cite selanjutnya di entry blog heda

suasana di mlm tu



penari & penyanyi undangan khas...



melepaskan gian..hehehehe



cite psl balik dr sana pd 28 Dis 2008

Quote:
Mona: Hehehe...layan jgn xlayan ...bila lagi nk nyanyikan ...kalu g taiping ari tuh mesti bleh jumpa kan...bleh jumpa 2 org ank dara nih..da semakin membosar dah
p/s : heda ada ym tak? kalu ader bleh la ym mlm2 ..mlm2 akak selalu on ym gak chat ngan kak2 ipar n adik..
Heda: Hehehehe... bg peluang kt abg wan melalak... tu la kak, nk buat cmne x dpt gi taiping... abg wan ada meeting la...
x teringt la kak... klu x, tentu dh lama kite ym kn.. hehehehe


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net