heda & wan's FotoPage

By: heda zainudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 28-Feb-2009 09:10 Email | Share | | Bookmark
GELAGAT ANAK² FEB 2009



Sunday, 22-Feb-2009 12:48 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERKAHWINAN JAMAL & FIE

 
 
 
View all 9 photos...
* pengantin lelaki merupakan bekas opismate heda...

PENGANTIN BERARAK KE RUMAH PENGANTIN LELAKI



AKTIVITI MENEPUNG TAWAR



MAKAN BERADAB



gmbr yg dlm kotak² tu ialah gmbr dr kamera echerk... aku masukkn sekali... TQ Echerk... sharing is caring... hehehehe


Saturday, 21-Feb-2009 11:38 Email | Share | | Bookmark
BERCUTI KE A' FAMOSA RESORT



21hb Feb 09 kami sekeluarga spt yg dirancang telah bertolak ke A Famosa Resort dlm jam 10 am. Nanny je yg ikut sbb Acu ada tution utk score SPM tahun ni.So tak nak la ganggu dia study (good luck Acu). Lebih kurang jam 12 tgh kami sampai di A Famosa. Tapi tak leh check in lagi sbb kul 3 pm baru leh. Kami tlh tempah Condotel.. Ada juga Hotel Resort..tapi sbb nak dekat dgn Water World so kami pilih la Condotel..harga per night leh tahan gak..

Oleh sbb tak nak buang masa kami terus ka Water World utk bermandi manda di sana.. kami masuk dlm jam 2 pm...sorry gambar mandi tak da..sensor...lebih kurang jam 6 pm kami dah kepenatan...2 R (Rasyiqah & Rasyidah) pun dah ketiduran kami berangkat check in di Condotel.. boleh tahan la condo dia sepadan dgn kosnya..



Next destination... Cowboy Town.. lepas maghrib je kami bersiap utk ke Cowboy Town...Di sini memang best...banyak acara yg kami dpt saksikan..antaranya foto2 yg sempat kami snap... mmg terasa la mcm Cowboy jap.. pertunjukan tamat dlm jam 11 mlm... disbbkan kelaparan kami tiada pilihan terpaksa mkn berhampiran situ gak..nak keluar dari A Famosa agak jauh la..jadi kosnya agak melampaui batas2 kesusilaan...So kpd mereka yg bercadang nak ke sini silalah bawa bekalan makanan yg secukupnya atau bahan mentah yg secukupnya utk disantap di Condo milik sewaan anda.



DISAJIKN LAGI DGN PERTUNJUKAN & TELATAH ANAK²





Monday, 9-Feb-2009 11:19 Email | Share | | Bookmark
MKN² DI RUMAH NENDA

Pada mulanya cuti umum Thaipusam (8 Feb 09) ni bercadang nak je berehat sambil kemas2 rumah. Tetiba kami didatangi panggilan misteri menjemput lunch kat umah nenda..Kebetulan lak Mak Teh family dari Seremban dtg..So nenda pun jemput la skali Pak Cik family di Tmn Melawati dan Pak Lang Family di Bukit Rimau Shah Alam..Semestinya tak ketinggalan Mak Ngah dari Sentol (Nanny 2 R la tu) dgn anak2nya. So ni hidangan tak dirancang tapi sodap dimakan ramai2.



* menu tghari....





* kucing peliharaan nenda...

Quote:
Kak Mona: meriah btoi tgk g mkn2 kt umah nenda tuh ...ank dara 2 org nih bkn main asyiknya tgk kucing tuh ...comey la kucing tuh..geramnya rasa nk pegang ajer ... rajinnya nenda heda bela kucing..
Heda: tu la kak..selamat la kucing tu dlm sangkar dia..klu x, mati dikerjakan oleh si R junior (adik)..si R senior (kakak) takut skit...


Sunday, 1-Feb-2009 15:58 Email | Share | | Bookmark
ENJOY 1 HARI - JLN SAKAN

PTG - TGOK WAYANG - SIFU & TONGGA



* tgok kt the mines shopping fair...

PTG - GAYA A'A PAKAI RANTAI



* singgah rumah dulu sblm gi ke rumah 2 pupu heda kt bangi

PTG - DI RUMAH DUA PUPU HEDA



MLM - MAKAN² KT BANGI



* lps gi umah sepupu mak heda, halimah, kitaorg gi mkn kt salah satu restoran kt bangi...

Quote:
Kak Mona: wahhh..bestnya g jln2 dlm satu hari ...aikkk ank dara srg nih hisap jari ker...alahai xcun la mcm nih ..nati mesti susah nk tinggalkan habit ni kan. ..mcm ank saudara cik mon..
Heda: R junior mmg cmtu dr kecik lg...x tau nk buat cmne dh...bila x bg, nti nangis la pulak...


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net